Onze waarden

Flexibiliteit en ondersteuning

In de continuïteit van onze familiebedrijfsgeest, en omdat we weten wat het betekent om ter plaatse te werken, geconfronteerd te worden met de grillen en de vele facetten van een project, zijn we er trots op onze partners maximale ondersteuning te kunnen bieden. Het hele bedrijf staat achter onze klanten: productie - onderzoek en ontwikkeling - verkoopafdeling - technische afdeling.

Prestaties & kwaliteit

Onze uitdaging is om u de beste kwaliteit tegen de beste prijs te bieden. Hoge techniciteit, continue R&D, innovatieve grondstoffen en formuleringen van de nieuwste generatie. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan en uw goederen lang te bewaren.

Ecologische verantwoordelijkheid

We concentreren os volledig op het ontwikkelen van producten die gunstiger zijn voor ons milieu. We zijn ervan overtuigd dat de watergebaseerde technologie van RD Coatings kan concurreren met coatings op basis van oplosmiddelen, en we bewijzen het! Door producten op oplosmiddelbasis te vervangen door onze technologie, helpt u de CO2-uitstoot en alle bijbehorende risico's te verminderen.
"Brussels Airport gebruikt regelmatig en met succes beschermende en waterdichting coatings van RD Coatings (de-icing-installatie, tunnelwanden onder baan 25R, straatverlichting aan de luchtzijde en andere metalen constructies)".